Samen zoeken naar Günter Fritz Robert Kneisler

SS Totenkopf RAD (Ober)Feldmeister

Welkom ! Op deze website vindt u de resultaten van mijn zoektocht tot nu toe naar mijn biologische grootvader. Hij heeft aan het begin van de Tweede Wereldoorlog een kortstondig contact gehad met mijn grootmoeder. Negen maanden later op 21 juni 1941 is mijn vader Günter Hans Schuling (John) ter wereld gebracht in de "Hochland" kliniek te Steinhöring. De eerste kliniek die is opgezet voor het Lebensborn programma onder leiding van Himmler. Ik ben hierover geïnterviewd door Jacqueline Verkleij en dit is gepubliceerd in het blad GEN een uitgave van het CBG.
Ik gebruik deze ruimte om mijn verhalen, ontdekkingen, foto's, gedachten en voortgang van mijn zoektocht met u te delen. Kijk gerust rond en mogelijk kunt u door het lezen en het zien van de foto's een deel van het mysterie rondom mijn grootvader oplossen. Neem contact met me op om me te laten weten wat u ervan vindt en mocht uw informatie hebben laat het me weten! Mijn dank is nu al groot.

Untitled
 
1
2
 
 

Neem contact op!

Heeft uw tips om dit mysterie op te lossen.... Schroom niet, ik hoor graag van u! Neem gerust contact op met al uw vragen en opmerkingen, dan reageer ik zo snel mogelijk.

Voorburg, Nederland

Bedankt voor de inzending!